Добре дошли в нашия уебсайт!

Ние сме водеща фирма, специализирана в разнообразни области на строителството и оборудването на вашия дом или бизнес обект.

С нашият богато опит и производствена база, простираща се на над 2000 квадратни метра, ние сме горди да ви предложим широка гама от услуги и продукти, сред които:

Дограми:
Ние предлагаме висококачествени PVC и алуминиеви дограми, изработени с изключително внимание към детайла и високите стандарти за енергийна ефективност и изолация.

Перголи:
Нашите перголи са създадени, за да добавят уют и стил към вашето външно пространство. От класически до модерни дизайни, ние предлагаме перголи, които се вписват във всеки вкус и изисквания.

Сглобяеми къщи:
Сглобяемите метални къщи са модерно и практично решение за изграждане на домове, което предлага бързо и ефективно решение за вашите нужди от жилище. Тези къщи се изграждат от предварително изработени метални конструкции, които се сглобяват на място, за да създадат стабилна и устойчива сграда.

Метални конструкции:
Нашите метални конструкции се отличават с издръжливост, прецизност и функционалност. Ние създаваме конструкции за всякакви нужди и проекти, включително промишлени сгради, складови помещения и много други.

Внос на сандвич панели:
Предлагаме внос на висококачествени сандвич панели, които са идеални за изолация и облицовка на сгради. Нашите панели са здрави и лесни за монтаж.

Ние си сътрудничим с водещи производители и доставчици като Rehau, WEISS Profil, Alumil, Serge Ferrari, Somfy, G-U, Maco и други, за да ви осигурим продукти от най-високо качество.

С нас ще получите не само надеждност и качество, но и персонализирано обслужване и индивидуални решения за вашите нужди. Благодарим ви, че избрахте нас за ваш партньор в сферата на строителството и оборудването.

Свържете се с нас днес, за да започнем работа по вашите проекти!