Предлаганите от Megaplast Group Engineering Външни ролетни щори са функционално и надеждно решение за защита на дома ви от слънцето, топлината, студа и шума. Те са много повече от просто средство за засенчване.

Монтират се от външната страна на прозореца, което осигурява ефективна изолация от външната температура и придава завършен вид на вашата сграда. Освен това могат да се автоматизират за по-голям комфорт и сигурност.
Външните ролетни щори са устойчиви на екстремни външни условия, като високи температури, влага и вятър. Те спомагат за икономия на енергия, като намаляват разходите за отопление през зимата и охлаждане през лятото.
С моторизацията на външните щори чрез автоматика на Somfy с ел. мотор, можете да се насладите на пълен комфорт и спокойствие. Чрез технологията на Somfy IO Home Control, можете да създадете сценарий за движение и да симулирате присъствие, което ще повиши сигурността на вашия дом!

Ето някои конкретни примери за това как външните ролетни щори могат да подобрят комфорта, сигурността и външния вид на вашия дом:
Защита от слънцето – външните ролетни щори могат да блокират до 90% от слънчевите лъчи, което може да ви помогне да намалите температурата в дома си през лятото и да спестите пари от сметките за електроенергия.
Топлоизолация – ролетните щори могат да намалят загубата на топлина през зимата и да предотвратят прегряването на дома ви през лятото.
Шумоизолация – ролетните щори могат да намалят шума от улицата до 70%, което може да ви помогне да се отпуснете и да се насладите на тишината в дома си.
Устойчивост – ролетните щори са изработени от висококачествени материали, които са устойчиви на екстремни външни условия.
Защита от взлом – външните ролетни щори могат да затруднят достъпа на нежелани посетители, което може да помогне да защитите дома си.
Естетически външен вид – външните ролетни щори са налични в различни цветове и дизайни, така че можете да намерите перфектния вариант, който да отговаря на вашия стил.